Jag som skriver Masters Complete heter Viktor Munck Larsson och har själv hållit på med Crossfit i 7 år.

Jag har under dessa år testat en massa olika programmeringar och under de senaste 3 åren så har jag haft privilegiet att även få coacha andra i Crossfit.

Min största kundbas har varit Masters vilket har utvecklat mig själv som coach väldigt mycket och jag har fått lära mig en väldans massa om hur man ska optimera träningen för just folk som är 35+ och 50+.

Man kan inte träna likadant som man gjorde när man var 20 år. Det är här Masters Complete kommer in, denna programmering ska passa dig som är master och fokus kommer att ligga på kvalitet före kvantitet.

Mitt mål är att ni ska utvecklas samtidigt som ni ska må bra och hålla er skadefria.

Lite om mig. Jag hittade Crossfit 2014 och har sedan dess tävlat en massa genom åren och blivit förälskad i sporten. Jag började min resa nere i en källare i en liten stad i Dalarna som heter Säter med ett litet gäng. Nästa steg blev att flytta till den stora staden Falun och där utvecklades jag jättemycket genom att träna med folk som var mycket duktigare än jag.

Till Göteborg flyttade jag 2018 och här kände jag mig hemma direkt, speciellt på Crossfit Gårda. Jag har fr.o.m 2017 alltid placerat mig runt topp 10 i Sverige på många wodar på Crossfit Open och 2017 fick jag även tävla på Regionals(EM) med Team Måndagsklubben från Falun, det var riktigt häftigt.

Min stora dröm är att kvala till Games.

Har du frågor eller funderingar? Bättre än att mejla, slå mig istället en signal på 0730-269904.

Anmälan Master Complete