Klasser

Vi har inför hösten 2014 bestämt att dela upp klasserna något. Det för att båda nybörjare och de som är mer osäkra ska kunna få ordentlig grundgenomgång samtidigt som de som hållit på ett tag ska få sin utveckling. På WOD Bas och RX är det samma programmering men instruktören lägger olika fokus på genomgången av övningarna något som kan vara bra att känna till när man bokar sin klass. Självklart är man välkommen på alla våra WOD:ar men bör då ha förståelse för att det är lite olika upplägg med teknikgenomgången.

 

WOD Bas

För nybörjare och dig som känner att du vill ha mer teknikgenomgång på klassen. Finns så klart inga hinder att delta i klassen även om du är mer säker på rörelserna. Du bör då bara vara medveten om att det är mer fokus på grundgenomgång än övriga klasserna. Lyften och tekniken gås igenom grundligt samt olika sätt att skala övningen på.

WOD RX

För dig som är mer säker på de olympiska lyften och rörelserna. Du ska kunna grundtekniken i lyften och lyfter du inte RX kan strävan vara att närma dig RX-nivå i viktklassen. Du ska även känna till hur man utför gymnastikrörelserna alternativt på eget bevåg veta hur du skalar den övningen du inte behärskar. Här vill vi fokusera på er som tränat CrossFit ett tag så att ni får er utveckling.

WOD tävling

Denna klass är till för dig som tränat och har börjat eller funderar på att börja tävla. Här är det finslipning som gäller och man bör vara beredd på riktigt tuffa WOD.

Teknik OLY

Här ägnar vi en hel timma åt att finslipa på tekniken i framförallt de olympiska lyften. Tänk styrka och ständig utveckling. När vi känner att vi kan detta kan vi fokusera på andra teknikområden.

Mobility

Inga vikter bara fokus på vår egen kropp och öka vår rörlighet och smidighet. Rörlighet är A och O för att bli bättre både på de olympiska lyften och gymnastikövningarna men framförallt för att minska skaderisken! CrossFit är inte bara en del, det är flera och flexibiliteten är en oerhört viktig grund!

Gymnastik

För er som är intresserade kommer vi inom kort erbjuda specialklasser där vi helt och hållet ägnar oss åt de gymnastiska övningarna i CrossFit; Stå och gå på händer, hjula, kullerbyttor och kanske på sikt en och annan volt? Håll utkik efter intresseanmälan i boxen!

Bli medlem hos oss.

Gratis prova-på-pass varje lördag! 

Kom till receptionen för att köpa kort och bli medlem hos oss.

Boka pass

Klicka för att komma till passbokning.

Priser

Mer information om priser hittar du här