Master Complete är en masterprogrammering av Daniel Vigren.

Varför ska du välja Master Complete 35+ 50+?

Denna programmering är för dig som vill;

  • förbättra dina resultat med mindre träningsvolym
  • träna skadefri
  • maxprestera utifrån din dagsform

Bakgrund

Jag som skriver den här programmeringen heter Daniel Vigren och har en 8 år lång bakgrund inom CrossFit.  Jag har under dessa år valt att testa en rad olika programmeringar. Det som de har gemensamt är den höga träningsvolymen. Anledningen är att sporten har väldigt många element som ska bemästras. Problemet blir att ytterst få kan lägga 3-5 timmar om dagen på träning och dessutom sova tillräckligt mycket för den optimala återhämtning en så omfattande programmering kräver.

Detta har resulterat i Master Complete, en programmering som kommer att förbättra dina resultat och utveckla dig inom alla delmoment i CrossFit trots minskad träningsvolym. Dessutom med minimerad skaderisk.

 

Daniel Vigren

Jag upptäckte CrossFit 2011 och fastnade direkt för träningsformen. Jag har alltid haft träning som hobby och när träning blev en sport så kändes valet lätt. Vi var några stycken som tränade tillsammans och vi började med main site wods och lärde oss olika övningar efterhand. Några år senare när sporten växt så hoppade jag på mer avancerade programmeringar och träningsvolymen ökade successivt. 2012 gjorde jag min första tävling och sedan dess har det blivit ett 30-tal till. I dagsläget lever jag med min sambo och 2 barn i Göteborg.

 

Bästa meriter

Battle of the beach 2013 – 3:a team

Battle of the beach 2014 – 1:a team

Battle of the beach 2015 – 2:a team

Gotheburg Throwdown 2014 – 1:a individuell

Gotheburg Throwdown 2015 – 5:a individuell

Best on the west 2015 – 4:a team

Best on the west 2016 – 2:a team

Prana Throwdown 2018- 2:a team

 

Anmälan Master Complete